Ook Lid worden? Klik hier!

Nieuws

Fijne feestdagen en een opgelucht 2021

Nieuws
29 JUN 2022
Een ieder van u een goede kerst en een voorspoedig nieuwjaar wensen is deze decembermaand te kort door de bocht. Het afgelopen jaar was voor een groot deel van de wereldbevolking een jaar van ongekende tegenslag en verdriet.
 
Ook Top Voorne-Putten heeft een zeer prominent bestuurslid in de persoon van Suze de Vries verloren. Weliswaar niet aan de nu rondwarende virussen maar toch. Wij hopen in het komende jaar haar persoon extra te gedenken door het bekendmaken van de 'Suze de Vries Ondernemingsprijs' voor onze sector.
 
Bestuurlijk hebben wij als Top Voorne-Putten al onze energie moeten steken in het zoveel mogelijk ondersteunen van u als ondernemer op Voorne-Putten. Daartoe zijn intensieve, ook met grote regelmaat terugkerende gesprekken met burgemeesters, wethouders en ambtenaren gevoerd.
 
Wij hopen dat snelle informatie die wij aan u konden ventileren mogelijk een steun in de rug in uw bedrijfsvoering is geweest. Wij blijven die taak volhouden tot we deze crisis hebben overwonnen, dat gaan we samen met u doen zodat in 2021 toeristisch verblijven en recreëren op Voorne-Putten weer de gewoonste zaak van de wereld zal zijn.
 
Lees in deze laatste update van 2020 onder andere over de aanstaande Bernisse Marathon in 2021! En noteer 18 februari alvast in uw agenda voor een webinar voor ondernemers om u bij te praten over Nationaal Park NL Delta en de Regiodeal. Voor nu: Blijf gezond, goede kerst en een voorspoedig 2021 waarin we allemaal weer opgelucht kunnen ademhalen.
 
Andre, Arda, Fred, Hansje, Johan, Kees